Actueel - Dekimo Goes

beschijvende tekst over plaatje voor bezoekers met visuele beperking en zoekmachines

Dekimo breidt activiteiten in Nederland verder uit

Het Belgische Dekimo en DCI Electronics bundelen de krachten rond elektronica-dienstverlening. DCI Electronics zet zijn activiteiten voort onder de naam "Dekimo Goes". Net als Dekimo is DCI al meer dan 20 jaar actief in de wereld van de elektronica. DCI biedt maatwerk aan rond het ontwerp, de productie en onderhoud of reparatie.

Zeilen vormt een prachtige gelegenheid om ook eens op een andere wijze met elkaar te communiceren. Samen met een aantal medewerkers van een gewaardeerde klant hebben we op de Doussard van schipper Pieter het ruime sop gezocht. Om samen "overstag te gaan" komen andere zaken naar boven dan in vele honderden e-mails is verwoord. Leuk om dat mee te maken. Met een windkracht 5-6 en volop zon was het prachtig zeilen op de Oosterschelde. De foto's leveren het bewijs! 

In opdracht van Lomans Capelle ad IJssel zijn de meetpalen Huibertgat en Wierumergronden van Rijkswaterstaat voorzien van de benodigde sensoren en voorzieningen om nautische gegevens als windsnelheid, windrichting, temperatuur, golf- en waterhoogte, zoutgehalte ed te kunnen meten. Na het ontwerp en de bouw van de instrumentatiekast in onze werkplaats volgt de installatie op locatie.

Op het Fisheries Event te Urk, 7 en 8 oktober 2016, waren ook wij van de partij.

Als leverancier van dé blackbox voor garnalenvissers mochten wij natuurlijk niet ontbreken.

Doen waar je goed in bent kan op meerdere manieren. Zo ook door het werk wat normaal in huis plaatsvindt uit te voeren bij klanten.

In dit voorbeeld hebben we gewaardeerde klant Herder geholpen bij het vervaardigen en monteren van de kabelboom van hun zelfrijdende stobbenfrees.